February 16, 2009

Semakin Tua

Hari ni 16 Feb 2009, meningkat lagik usia aku.. dah semakin tuo huk huk huk.. tp jiwa masih lagik terasa muda hahaha boleh gitu?? Thanx pd kengkawan yg wish tak kire kt YM, e-card, Facebook dan ader gak yg sms... terharu sob sob..

Tengahari smlm, kejutan dr laling aku n anak2.. ruper2nye derang dah plan awal2.. celebrate besday umi awal shari.. itu pn aku tahu last minit dr h/p Nokia lalingku.. Last minit Menara KL call tuk confirmkan dtg or not sbb jln kt KL akan tutup sempena Le tour de Langkawi.. so aper lagik.. seme2 diarahkan bersiap2 cepat.. abah nk bwk g KL..


Terharuuu.. ngat.. laling belanja high tea kt Menara KL sempena besday aku.. bersama anak2.. kt sini aku bole mkn mcm2 btk kek ada hahaha.. bertuah betol.. bak kate anak2 aku.. dah lama abah suh rahsiakan... siap discuss dlm sms lgk... yg tak tahan tu.. abah ckp.. lepas baca sms ni delete kui kui kui.... anak2 aku ni kire bole simpan rahsia!

Thank you larling.. muahh!
















February 13, 2009

Tak Stabil


Aku menulis ni sbb nk releasekan tension aku satt... aku rase down sgt ari ni... x der semangatt.. nk wat keje kt opis.. kat umah.. bizs online aku.. semenyaaa aku rase MALAS!!

Ari ni bekpes pg pn aku msk campak2 jer.. mana jadik laa bee hoon grg xtra pedas..
Dgn seme org kt umh tu aku rase nk marah.. nak jerit2.. tanpa sbb.. serabut rase.. jiwa perasaan ni.. x tau laa nape huhuhuhu... dgn laling aku pn rase x nk b'ckp.. pagi ni aku x sapu umah.. x msk nasik.. x msk lauk tuk lunch nant.. x sidai baju.. tolong laaa semangat.. dtg laa... tolong laa kengkawan.. bg laa aku suntikan semngat huhuhuh...

February 10, 2009

Bagan Lalang

Lama tak masuk blog ni.. masuk jap.. bersih2kan sawang.. hehehe

Kali ni cuti 3 ari berturut2 sempena cuti Thaipusam, kami ke Bagan Lalang.. w/p duk kt cyberjya tp ni lerr 1st time ke bagan lalang.. anak2 seme ingat byk lalang kt sini hukhukhuhkk.. Enjoy dgn pantai.. seme sakan mandi.. nant photo akan di uploadkan kendian..